Stopzetting van onze telecomdiensten

Een tijdje geleden besliste onze partner One Bill Global om het mobiele aanbod (in ons geval Rain Air Mobile) om het mobiele aanbod voorlopig on hold te zetten en dit vanwege een matige interesse van de consument voor deze producten. Vandaag zorgt een agressieve telecommarkt, met zijn steeds verder teruglopende marges en steeds lagere prijzen ervoor dat deze interesse zeer pover blijft en de toekomst in deze markt weinig hoopvol oogt…

Onze mobiele klantenportefuille zullen we daarom vanaf nu verder laten beheren door Tellink, dat met meer dan 20 jaar ervaring in telecomland kennis en ervaring heeft opgebouwd om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen dienen.

De volgende weken wordt het OBG Mobile klantenbestand in beheer gezet bij Tellink. U als klant van OBG Mobile (Rain Air Mobile) zal van Tellink een brief krijgen met uw nieuwe Tellink simkaart en de instructies om deze te activeren. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk doet om onderbreking van uw bereikbaarheid te vermijden.

Wij wensen al onze klanten van Rain Air Mobile reeds te bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze diensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.