airsense.be

In elke woning is stof aanwezig. Het komt  van haren en huidschilfers, zand, schimmels, rook en deeltjes die vrijkomen bij het koken. Het resultaat ziet u op uw kasten, in uw tapijten en zetels. De Airsense heeft een uniek systeem van waterwassing. Het stof en de vuildeeltjes blijven gevangen in het water en zuivere watergewassen lucht wordt terug in uw woning verdeeld.

Onafhankelijk onderzoek door verschillende laboratoria toonde aan dat ons systeem tot 99,997 % van alle stof, bacteriën en ziektekiemen uit de lucht wast.

In onderstaand filmpje kun je zien hoe effectief het systeem van waterwassing de lucht ontdoet van alle onzuiverheden. Het is dan ook logisch dan we een certificaat kregen voor preventief gezondheidsproduct en een voor medisch apparaat voor acute en chronische aandoening met de luchtwegen zoals astmalijders of mensen met hooikoorts.

Ons bedrijf werkt  op een eigen manier aan klantenbinding. In plaats van grote bedragen in reclameadvertenties te pompen kiest ze er voor om zoveel mogelijk terug te geven aan haar klanten en te rekenen dat hun service en kwaliteitsproducten voor zichzelf zullen spreken.  En die tactiek heeft gewerkt! We zijn gegroeid tot marktleider in ons segment luchtzuiveringstoestellen en we zijn aanwezig in meer 50 landen.

U kunt volledig gratis een Airsense ontvangen ter waarde van 80 euro. Zo willen we onze naambekendheid vergroten en de mensen laten kennismaken met de unieke kwaliteiten van watergewassen lucht. We weten dat u helemaal weg zal zijn van de watergewassen lentefrisse lucht in uw woning. Vul onderstaande enquête in om mee te dingen. De winnaars worden verwittigd via telefoon als ze gewonnen hebben. Veel succes!